Укр
Укр Eng Рус

Дослідження діоксинів. Як проводити аналіз діоксинів та стійких органічних забрудників (СОЗ)?

Тестування на діоксини невпинно розвивається. Поставте свої запитання технічним експертам Thermo Fisher Scientific на тематичному вебінарі!

Метод GC-HRMS вже давно визнаний як інструмент, що відповідає світовим нормам і вимогам для аналізу діоксинів та СОЗ. Однак такі методи, як GC-MS/MS або GC Orbitrap MS, забезпечують альтернативний інструментальний підхід до цієї складної задачі. Оскільки лабораторії прагнуть до високої продуктивності, збільшення обсягу аналізів та зниження собівартості, важливо враховувати переваги, обмеження та критерії ефективності для всіх трьох методів для різних типів зразків. 

Приєднуйтесь до змістовного вебінар за круглим столом, під час якого спеціалісти Thermo Fisher Scientific поділяться власним досвідом та дадуть відповіді на всі запитання! 

Дата: 23 квітня, 2024 року

Час: 12:00 за київським часом

Формат: онлайн-вебінар

Мова вебінару: англійська

Що ви дізнаєтесь:

  • Регуляторні вимоги та складнощі аналізу діоксинів
  • Найкращі поради щодо налаштування методу та аналізу даних
  • Порівняння продуктивності та переваг кожного методу
  • Новітні технології та аналітичні рішення Thermo Scientific™ для аналізу діоксинів згідно регуляторних вимог

Вебінар буде корисним для:

  • Хіміків-аналітиків, що спеціалізуються на аналізі харчових продуктів та забруднюючих речовин, включаючи діоксини/СОЗ
  • Менеджерів та керівників лабораторій
  • Хіміків-дослідників

Якщо у вас є запитання до експертів, будь ласка, задавайте їх під час реєстрації або надсилайте в будь-який час заздалегідь електронною поштою на адресу analyze.eu@thermofisher.com. Запитання будуть розглянуті під час вебінару в чаті для запитань та відповідей.

*Якщо ви не можете бути присутнім на прямому ефірі –  все одно зареєструйтесь, і ви автоматично отримаєте посилання на запис вебінару!

Будьте в курсі новин

    A