Укр
Укр Eng Рус

Вебінар: Газ-носій для газової хроматографії: чи вже час шукати альтернативу гелію?

Коли: 19 жовтня 2023, 12:00 за Києвом

Приєднуйтеся до вебінару, під час якого експерти з газової хроматографії (ГХ) та газової хромато-мас-спектрометрії (ГХ-МС) обговорюватимуть, мабуть, одне з найактуальніших питань у галузі: чи вже час шукати альтернативу гелію як газу-носію і чи може стати такою альтернативою водень. 

Гелій вже давно є основним газом-носієм для більшості застосувань газової хроматографії. Втім, цей газ постійно зростає в ціні, а забезпечити його стабільне постачання стає дедалі складніше. В таких умовах лабораторії починають розглядати більш прийнятні альтернативи, як ось водень. 

Ключове питання, з якими зіштовхуються лабораторії, розглядаючи водень як замінник гелію, полягає у тому, чи здатен він забезпечити продуктивність методу та чи є він достатньо безпечним. 

На вебінарі експерти з ГХ та ГХ-МС Thermo Fisher Scientific – Даніела Каваньїно та Адам Ладак дадуть відповіді на ці запитання. А також порадять, як можна скоротити споживання гелію як газу-носія у разі, коли перехід на водень – неможливий. 

Не пропустіть можливість отримати цінні інсайти та реальні рішення цієї проблеми

 Додатково, ви матимете змогу поставити свої запитання доповідачам безпосередньо на вебінарі, під час QA-сесії, а також надіслати їх перед вебінаром на пошту analy.eu@thermofisher.com

Дата: четвер, 19 жовтня 2023.

Час: 12:00 Київ.

Тривалість: 1 година.

Мова вебінару: англійська.

Спікери вебінару

Даніела Каваньїно

Менеджер з маркетингу продуктів ГХ&ГХ-МС Thermo Fisher Scientific

Адам Ладак

Глобальний менеджер з маркетингу продуктів ГХ-МС Thermo Fisher Scientific

Участь у вебінарі безкоштовна за умови реєстрації

Будьте в курсі новин

    A