Укр
Укр Eng Рус

Безоплатне демо-користування офтальмологічним мікроскопом Leica M220 F12

Розказуємо про подробиці нашої пропозиції, завдяки якій у вас буде можливість провести безоплатне демо-користування флагманським мікроскопом від Leica Microsystems.

Шановні колеги, ви добре знаєте, що ми є офіційним дистриб’ютором світового бренду в галузі мікроскопії – Leica Microsystems. Саме тому ми підготували для вас унікальну пропозицію, завдяки якій ви зможете отримати досвід роботи із застосуванням флагманського мікроскопу та ознайомитись з усіма його перевагами. Ми відкриваємо збір запитів на безкоштовний тест-драйв офтальмологічного операційного мікроскопа Leica M220 F12

M220 F12 – це найпростіша модель мікроскопа для проведення операцій на передньому відрізку. Втім, в ній реалізовані флагманські оптичні технології Leica, що дозволить вам протестувати на практиці повний спектр можливостей оптики бренду. 

Хірургічний мікроскоп Leica M220 F12 для офтальмології

Серед основних переваг мікроскопа:

  • Компактний штатив
  • Яскраве та безпечне LED-освітлення без інфрачервоного та ультрафіолетового світла з терміном служби до 60 000 годин
  • Освітлювач, який вбудовано у штатив без оптичного волокна. До речі, ця конструктивна особливість дає змогу суттєво подовжити термін служби офтальмологічного мікроскопа М220.

Хірургічний мікроскоп Leica M220 F12 для офтальмології

Модель за необхідності може бути доповнена:

  • Тубусом асистента
  • Камерою з виведенням зображення на монітор

Декілька крутих клінічних кейсів з використанням мікроскопів від Leica Microsystems:

*Хірургічне відео аутологічної трансплантації судинної оболонки ока при ексудативній макулопатії за допомогою офтальмологічного мікроскопа Proveo 8

*Роберт А. Сіск (Robert A. Sisk), доктор медичних наук, FACS з Інституту очних хвороб Цинциннаті, демонструє, як він використовує нову систему Proveo 8 з вбудованою ОКТ EnFocus для лікування проліферативної вітреоретинопатії (ПВР)

*Застосування iOCT для ламеллярної кератопластики. Доповідь Dr. Luigi Fontana на Ophthalmic Hub 2023

  • Vessel suture Dr. André Maia, MD, Retina Clinic, São Paulo, Brasil

*Запис зашивання судин Андре Майя (André Maia), доктор медичних наук, Клініка сітківки, Сан-Паулу, Бразилія. Відео демонструє можливості візуалізації FusionOptics, ексклюзивного оптичного підходу від Leica, який поєднує високу роздільну здатність і глибину різкості

Ми впевнені, що ця пропозиція буде корисною для багатьох спеціалістів, бажаючих покращити рівень та комфорт своєї роботи. Заповнюйте форму за посиланням вище та дізнавайтеся детальні умови проведення демо.

Будьте в курсі новин

    A