Укр
Укр Eng Рус

Анонсуємо «Digital Pathology & AI Congress: USA», який відбудеться 7-8 травня в Сан-Дієго

Дізнайтеся про майбутню подію в галузі цифрової патології, її програму, корисні аспекти та іншу цікаву інформацію.

Уявіть собі можливості, які дає злиття передових технологій цифрової патології з геніальністю людського інтелекту, створюючи безпрецедентні кейси для медицини. Вже зовсім скоро на міжнародному конгресі, який буде проходити 7 та 8 травня у Сан Дієго будуть продемонстровані вже доступні можливості технології Digital Pathology та можливі перспективи для розвитку.

За 7 годин нетворкінгу буде показано понад 60 презентацій із дослідженням останніх досягнень та застосування цифрової патології. Учасники дізнаються, як штучний інтелект і машинне навчання застосовуються у первинній діагностиці та клінічних дослідженнях, а також, як інформаційне середовище на основі зображень трансформує лабораторію.  У модулі від Pharma and Biotech, який наповнений тематичними дослідженнями, буде описано те, як розробка ліків і робота лабораторії охоплюють ШІ та обчислювальну патологію.

Звичайно, є і дослідження бізнес-кейсу із використанням Digital Pathology. Він включає в себе утилітарні приклади впровадження технології у великі та середні установи, що дає вам можливість зробити розрахунки наперед, використовуючи озвучені спікерами поради та часті помилки. Також учасники зможуть дізнатися про деякі практичні підходи при створенні відповідного середовища для встановлення від експертів, які вже це зробили. 

Окремо варто відмітити, що конгрес буде проходити із використанням популярної концепції “круглого столу”, яка забезпечить інтерактивну обстановку для учасників та обговорення різноманітних спеціалізованих тем, таких як біомаркери на основі H&E.

Що дасть цей конгрес?

  • Ви дізнаєтесь, як краще оптимізувати конкретно ваш бізнес під використання Digital Pathology
  • Буде розкритий унікальний кейс того, як Mayo Clinic змінила патологію за допомогою цифрових інновацій
  • Дізнаєтесь, як побудувати повністю цифрові лабораторії доклінічної патології з доповненим штучним інтелектом (AI) на трьох континентах

На конгресі будуть виступати 47 спікерів, серед яких:

  • Улісс Г. Дж. Беліс, заступник директора Мічиганського університету з медичної інформації
  • Сюзанна М. Дінтзіс, професорка кафедри лабораторної медицини та патології Вашингтонського університету
  • Джейсон Хіпп, головний спеціаліст із цифрових інновацій, Mayo Collaborative Services, Mayo Clinic та багато інших

На конгресі будуть представлені багато світових брендів, які спеціалізуються на розвитку та впровадженні технології Digital Pathology у медичні установи по всьому світі. Наш партнер – Leica Biosystems – не є винятком. Обладнання цієї компанії давно стало відомим завдяки своїй якості та інноваційності. На цьому конгресі їхній досвід буде безцінним завдяки серії сканерів Leica Biosystems Aperio, які пропонують найвищу якість зображення, швидкість, надійність візуалізації зразка, а також інноваційну технологію фокусування в реальному часі RTF (Real-Time Focusing).

Дізнатися детальніше про сканер Aperio від Leica Biosystems можна за посиланням.

Якщо у вас є можливість бути присутнім на конгресі, ви можете зареєструватися. Обов’язково слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, адже майже одразу після проведення ми опублікуємо головні тези та новини, які будуть озвучені та підведемо підсумки.

 

Будьте в курсі новин

    A