2024 рік розпочався з реалізації дуже важливого для нас проекту. Спільно з нашим партнером – міжнародним благодійним фондом The Eneida Foundation забезпечили ЛОР-відділення дитячої клінічної лікарні одного із прифронтових міст України сучасним мікроскопом Leica M320 O для діагностики та ЛОР-операцій. 

Маленькі пацієнти потребують особливого підходу до лікування: надзвичайно важливо, аби процедури проходили для них без стресу та болю. Leica M320 O з посиленою візуалізацією та високою маневреністю дає змогу отоларингологам дитячої лікарні зазирнути у вузькі порожнини, не створюючи дискомфорту для пацієнта. А вбудована 4К камера може зробити процедуру інтерактивною – діти та їхні батьки можуть спостерігати за перебігом процедури в режимі реального часу. 

Пишаємося цим проектом і раді, що змогли підтримати команду дитячої лікарні на шляху до підвищення стандартів надання медичної допомоги у такі непрості для нашої держави часи.  

З міркувань безпеки ми не вказуємо назву закладу та місце його розташування. Та, щойно відсвяткуємо нашу перемогу, обов’язково розповімо вам більше про сміливу команду дитячої лікарні та про сам проект.